Molnár-Gábor Dalma

Pszichológus, autogén tréning gyakorlatvezető, sportszakpszichológus jelölt

Rendelési idő:

Hétfő: 8:00-13:00

Pszichológus diplomámat az ELTE Tanácsadás-és iskolapszichológia szakirányán szereztem. Jelenleg a Testnevelési Egyetemen végzem a sportszakpszichológus képzést. Különböző önismereti, relaxációs technikák használata fontos részét képezik a munkámnak, melyben a Magyar Relaxációs és Szimbólumterápiás Egyesületnél autogén tréning gyakorlatvezetőként szerzett végzettségem nagy segítséget jelent. Iskolapszichológusként, táborvezetőként, sport akadémián dolgozó szakemberként lehetőségem volt széleskörű szakmai tapasztalatot szerezni a hozzám fordulók mentális támogatása terén.

Munkám során elsősorban az empátiás odafigyelés, a hitelesség és a feltétel nélküli elfogadás alapelvek vezérelnek. Szakmai identitásomat nagymértékben meghatározza az abba vetett hit, hogy minden ember képes a benne rejlő potenciálok- és egy boldog kiegyensúlyozott élet megvalósítására. Szeretnék a hozzám forduló klienseknek biztonságos támasza lenni az ide vezető úton.

Eltökélt célom, hogy pszichológusként minél több embernek a segítségére lehessek, hogy a hétköznapi élet okozta stresszhelyzetek, az esetleges teljesítménykényszer, az életben megjelenő átmeneti elakadások ne szabjanak gátat az önmegvalósításhoz vezető út megtalálásában.

A pszichológiai tanácsadás során a hozzám forduló kliensekkel a problémafeltárást követően egy közösen meghatározott cél felé haladunk, melyhez heti rendszerességű 50 perces alkalmak nyújtanak keretet.

A következő problémákkal, nehézségekkel fordulhatnak hozzám bizalommal:
Ár:

13.000 Ft / alkalom

Időpont egyeztetéshez kérjük hívja az alábbi számot:

(mobilról kattintva azonnal hívható)

Bejelentkezés:
hétfőn, kedden, szerdán, pénteken
12:00 - 16:00 között
csütörtökön
18:00 - 21:00 között
Ha a telefont éppen nem tudjuk felvenni, visszahívjuk Önt!