info@corvinpszichologia.huOravecz Dóra

pszichológus, klinikai szakpszichológus jelölt, képzésben lévő pár- és családterapeuta

Rendelési idő:

szerda: 17:00 - 20:00

Üdvözlöm!

Oravecz Dóra vagyok, jelenleg felnőtt klinikai- és mentálhigiénés szakképzésemet folytatom a Semmelweis Egyetemen. Pszichológiai mesterképzésemet a Károli Gáspár Református Egyetem klinikai és egészségpszichológiai szakirányán végeztem, emellett pár- és családterápiás képzésem folyamatban van. A kezdetben puszta kíváncsiság, érdeklődés a pszichológia irányába tanulmányaim során lassan megszilárdult, elköteleződésem fejlődésemmel párhuzamosan tovább erősödött, mára hivatásommá vált.

Diplomám megszerzése óta börtönpszichológusként dolgozom, ahol felnőttekkel, főleg férfiakkal foglalkozom. Munkám alapját a fogvatartottak, köztük különböző pszichiátriai zavarokkal küzdő egyének pszichés támogatása, segítése képzi. Az itt töltött évek alatt megtapasztalhattam, hogy a gyógyító beszélgetés még ebben a kontrollált, a terápiás folyamat szempontjából kedvezőtlen környezetben is képes változást elindítani, elérni a kliens életében.

Hivatásomban elengedhetetlennek tartom a hitelességet, folyamatos fejlődést, önismeretet, hogy klienseim számára magas színvonalú ellátást nyújthassak. Ezzel összhangban folyamatosan képződöm, valamint integratív szemléletű egyéni önismereti folyamatban veszek részt.

Énmagam elsősorban kognitív szemléletben dolgozom, de közel áll hozzám a személyközpontú megközelítés és a családterápiás képzés során megismert rendszerszemlélet. A közös munka során elfogadással, empátiával, odafordulással igyekszem megteremteni azt a légkört, melyben a hozzám fordulók úgy érezhetik problémáikról őszintén, nyíltan, biztonságban beszélhetnek. A kognitív szemlélet elveivel egyetértve, a terápiás munka során kiemelten fontosnak tartom az egyenrangú partneri viszony mellett az egyén aktív részvételét, hogy így közös erőbefektetéssel érjük el a kitűzött célt.

Magán ellátás keretében az alábbi problémákkal fordulhat hozzám:
  • szorongásos panaszok,
  • hangulati problémák,
  • kapcsolati nehézségek,
  • életvezetési problémák,
  • önértékelési nehézségek,
  • stresszkezelés.
Ár:

Konzultáció ára: 12000 Ft/50 perc

Időpont egyeztetéshez kérjük hívja az alábbi számot:

(mobilról kattintva azonnal hívható)

Ha a telefont éppen nem tudjuk felvenni, egy órán belül visszahívjuk Önt!