Telefon: +36-30-622-8322

info@corvinpszichologia.huPárkeresés, újrakezdés segítése

Mind a szakítás, mind az újrakezdés esetében fontos lépcsőfok önmagunk megerősítése, önmagunk tisztán látása. A szakításnál ez a záró, társkeresésnél ez a kezdő momentum.

Párkeresés, újrakezdés segítése Párkeresés, újrakezdés segítése

Amit egyöntetűen tapasztalok férfi és női klienseim zöménél az az, hogy gyakran az új pár találásának mozgató rugója az egyedülléttől való félelem, és nem annak valódi igénye, hogy, függésmentesen, egyenrangú félként megoszthassa az életét egy másik egyénnel.
Én nem osztom az „egyedül nem vagyok egész, csakis egy párral lehetek az” nézetet.


Ez nem azt jelenti, hogy nem szeretjük a másikat maradéktalanul, annyira amennyire szinte elképzelni sem lehet. Ez pusztán azt jelenti, hogy nélküle is képesek vagyunk jól érezni magunkat, helyt állni. Gyakori, hogy ennek megtapasztalásában szükséges elindítani a klienseket, miután egyedül maradtak.
Más esetben, van, aki ezt már elérve, az eddigi kapcsolatainak buktatóit, abban betöltött saját szerepét szeretné megérteni (hiszen mindig kettőn múlik, legfeljebb arányaiban térnek el a felek ballépései), hogy egy következő kapcsolatban idejében felismerje és tudatosabban tudjon cselekedni.

Kőrösy Sára pszichológus, coach

Időpont egyeztetéshez kérjük hívja az alábbi számot:

(mobilról kattintva azonnal hívható)

Ha a telefont éppen nem tudjuk felvenni, egy órán belül visszahívjuk Önt!